'Elazığ'ın Perileri' Avrupa'ya mı gidiyor?

Koronavirüs ile mücadele kapsamında ertelenen Kadınlar Basketbol Süper Ligini ile ilgili olarak Türkiye Basketbol Federasyonu kararını açıkladı. Liglerin mevcut haliyle tescil edilmesini kararlaştıran TBF bu yıl ligde şampiyon olma ve küme düşme olayının olmayacağını belirtti.

'Elazığ'ın Perileri' Avrupa'ya mı gidiyor?

Bu yıl ilk kez Kadınlar Basketbol Süper Liginde ilimizi temsil eden Birevim il Özel İdare Kadın Basketbol takımının sezona başlarken belirlediği Avrupa hedefine ulaşıp ulaşmayacağı yapılacak olan değerlendirmenin ardından netleşecek. Ancak büyük bir ihtimalle Birevim İl Özel İdare Kadın Basketbol takımının ligi 8. Sırada tamamlamasının onaylanacağı ve bu netice ile temsilcimizin önümüzdeki yıl Avrupa Kupalarında ilimizi temsil edeceği yönünde bilgi alındı.

Birevim İl Özel İdare Kadın Basketbol takımı Yönetim Kurulunun TBF’nin alacağı kararın netleşmesinin ardından önümüzdeki hafta biraya gelip, önümüzdeki sezon ile ilgili olarak kararlar alması bekleniyor. Birevim il Özel İdare Kadın Basketbol takımı Yönetim Kurulunun, açıklanacak olan lig tescil durumuna göre önümüzdeki yıl için nasıl bir yol izleyeceği de yapılacak olan toplantıda değerlendirilecek.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ertelendiği zaman temsilcimiz 27 puanla 10. Sırada yer alıyordu.

Öte yandan Birevim il Özel İdare Kadın Basketbol takım bugün sosyal medya hesaplarında br mesaj yayınlayarak Türkiye Basketbol Federasyonu'na teşekkür etti.

Haber Detay Görseli