Başkan Öztürk ve Leven Eriş'ten Vali Erkaya Yırık'a Ziyaret

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ve Teknik Direktör Levent Eriş, Elazığ Valisi Erkaya Yırık'ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Öztürk ve Leven Eriş'ten Vali Erkaya Yırık'a Ziyaret

Elazığspor’da kulüp başkanı Selçuk Öztürk ve teknik direktör Levent Eriş, vali Erkaya Yırık’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, Elazığ’ın marka değeri ve en büyük sivil toplum kuruluşu olan Elazığspor kulübünün geleceğiyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, Elazığspor kulübünüzün içinde bulunduğu sıkıntıları gidermek ve gelecek için planlanan projelerin hayata geçirilmesi konusunda fikir alışverişi yapıldı.

“ELAZIĞSPOR’UMUZUN GELECEĞİ ADINA ÜMİT VERDİ”

Elazığspor kulübünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Sayın Valimizin Elazığspor’umuz hakkındaki olumlu görüşleri, duyarlılığı, ilgi ve alakası Elazığspor’umuzun geleceği adına ümit verdi. Sayın Valimize Kulübümüz adına göstermiş olduğu hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyor, birlik ve beraberlik içerisinde kulübümüzün hak ettiği yerlere gelmesini temenni eder, kamuoyuna saygılarımızı sunarız.” denildi.