Buna Hakkınız Yok!

Vaka sayılarının pik seviyeye ulaştığı ve Bakanlığın yoğun önlemler aldığı bugünlerde bazı kesimlerin pervasız tavırları tepki çekiyor.

Buna Hakkınız Yok!

Özellikle son önlemlerden sonra lokantalar, kahvehaneler dahi kapanırken ilimizde bazı çay ocaklarının maske ve mesafe tedbirlerini hiçe sayarak hareket etmeleri vatandaşlar tarafından tepki topluyor. 

Haber merkezimize ulaşan bir vatandaş, "Biz sadece acil ihtiyaçlarımız için dışarı çıkarken, çocuklarımız evde can sıkıntısı çekerken, sırf önlemleri delmemek adına bazı şeylerimizden feragat ederken başı boş davrananlar cezalandırılmalıdır. Bugün İzzetpaşa Camii arka sokağından geçerken karşılaştığım manzara karşısında ağzım açık kaldı. Sizden ricam bunu gündeme taşıyarak yetkililerin duymasını sağlamanızdır" ifadelerinde bulundu.

Görüntülerde daracık çay ocaklarında onlarca kişinin aynı ortamda maskesiz oturup üstelik sigara içip sohbet etmeleri dikkat çekiyor. 

Esnafımız zor günlerden geçtiğini de belirten vatandaşlar, ancak bir kaç çay daha fazla satmak için insan canını hiçe saymanın açıklanabilir bir tarafı olmadığını ifade ettiler. Ayrıca yetkililere de seslenen vatandaşlar kural ihlali yapanlara caydırıcı cezalar talep ettiler.

Bizlerde haberciliğin gereği olarak görüntüleri sizlerle paylaşıyor ve yorumu siz değerli okurlarımıza bırakıyoruz.

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli