Fuad Ülger, 'Sevdiklerimizle bayramlaşamasakta gönül birlikteliği yapıyoruz'

GELDER ve Tohumcu Ana A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fuad Ülger, Ramazan Bayramı dolayısıyla Elazığlıların ve vatandaşların bayramını kutladı.

Fuad Ülger, 'Sevdiklerimizle bayramlaşamasakta gönül birlikteliği yapıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

GELDER ve Tohumcu Ana A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fuad Ülger, Ramazan Bayramı dolayısıyla Elazığlıların ve vatandaşların bayramını kutladı, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Dünyada Aralık 2019, ülkemizde Mart ayından beri varlığını hissettiren Covid-19 virüsü nedeniyle hayatımızda hiç yaşamadığımız ve köklü değişikliklere yol açacak olan bir zamanı idrak ediyoruz. 

Eski bayramlardan dem vurup yeni bayramların yaşanamaması konusunda sitemler ederken anne babamızın bile yanına gidemeden Bayramlar geçirmek ve gelecek nesillere belki de örf-adetimizi anlatmayı geçtik yaşatamadan yeni bir dünya düzenine geçme tecrübesini yaşıyoruz. 

Ancak tüm bu yaşananlara rağmen nesillerdir devam eden bayram coşkusunu içimizde hissediyor, sevdiklerimizle bayramlaşamasak da onlarla gönül birlikteliği yapıyoruz. Yüreklerimizi buluşturuyor ve kucaklaştırıyoruz. 

Şahsım olarak Türk Milletinden ricam; çocuklarımıza ve gençlerimize bu bayram da coşku yaşatmaları ve zaten unutulmaya yüz tutmuş adetlerimizi onlara en uygun ve güzel bir dille aktarmalarıdır. 

Bu duygu ve düşüncelerle; Sağlık ve refah içerisinde ulaşacağımız ve kucaklaşacağımız nice bayramlar diliyor, başta Elazığlı Hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum."