Köy çocukları okusun projesiyle çocukların geleceğine ışık tutuyorlar

Köy çocukları okusun sosyal sorumluluk projesi adı altında Diyarbakır'da ilçe ve köy okullarına ihtiyaç sahibi 550 öğrenciye ayakkabı, mont ve kitap yardımı yapıldı.

Köy çocukları okusun projesiyle çocukların geleceğine ışık tutuyorlar

Kurulduğu ilk günden bu güne kadar sayısız yardım ve katkıda bulunan "köy çocukları okusun" sosyal sorumluluk projesi Türkiye’nin dört bir yanına yardım etmeye devam ediyor.

"Köy çocukları okusun" sosyal sorumluluk projesi köy okullarında okuyan öğrencilere yapılan yardımların yanısıra üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere kaynak yardımında bulunarak öğrencilerin geleceklerine ışık kaynağı olmaktadır.

Köy çocukları okusun sosyal sorumluluk projesi bu sefer rotayı Diyarbakır iline çevirerek köyde okuyan öğrencilere yardımda bulundu. Diyarbakır‘da ilçe ve köy okullarına ihtiyaç sahibi 550 öğrenciye ayakkabı,mont ve kitap yardımı yapıldı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan "köy çocukları okusun" yardım projesi koordinatörü Sinan ÖZBİLGİ; "Bugüne kadar ikiyüze yakın okulla gerek kırtasiye gerekse kıyafet desteğinde bulunduk. Projemize katkı sunarak çocukları sevindiren hayırsever iş insanları Doruk KAYA ,Onur ERARDAĞ, Özbek ŞAHİN ve Şenol ŞAHİN beyefendilere çocuklarımız adına teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.