Başkan Şerafettin Yıldırım: Devlet her zaman vatandaşının yanında

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Kadın Kolları Üyeleri ile birlikte Emniyet Müdürlüğü ve Aşağı Demirtaş Konteyner Alanını ziyaret etti. Ziyaretin ana temasında kadınlar günü vardı.

Başkan Şerafettin Yıldırım: Devlet her zaman vatandaşının yanında

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Kadın Kolları Üyeleri ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Emniyet Müdürlüğü’nde çalışan kadın personeli ziyaret ederek, karanfil dağıttılar.

Yıldırım daha sonra ise Aşağı Demirtaş konteyner alanında yaşayan ve bu yıl herkesten daha fazla zorlu bir yaşam mücadelesi veren depremzede kadınların gününü kutladı. Konteyner kentte kalan depremzede kadınların gününü kutlayan Yıldırım, sıkıntılarını dinledi. Başkan Yıldırım, hak sahiplerinin evlerine geçtikten sonra kiracılar için bir sürecin başlatılacağını kaydetti.

YILDIRIM: HAMDOLSUN KIŞI ATLATTIK SAYILIR

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım “Burada yaşayan kiracıların da hak sahiplerinin de kendi konutlarına geçmelerini arzu ediyoruz. Buralar geçici sosyal yaşam merkezleri. Hamdolsun kışı atlattık sayılır. Zor şartlarda burada yaşanıyor. O günler bitti sayılır. En kısa sürede öncelikle hak sahiplerinin konutlarına geçmelerini daha sonra kiracılara eğer imkan olursa sosyal konut adı altında kura çekiminde konutların dağıtılması temennimiz. Tabi hak sahipleri konutlarına geçmeden kiracıların bu konutlardan yararlanabilme şansları yok. İnşallah o zamana kadarda bu süreci birlikte götüreceğiz. Devlet her zaman vatandaşın yanında ve vatandaşın sıkıntılarını gidermek için sahada bizde insanların yanındayız. Sıkıntılarını gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Tekrardan dünya kadınlar günü kutlu olsun” dedi.