Karadeniz ekibi Kardemir Karabükspor'la 11. Randevu

Misli.com 2. Lig temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor, Ligin 22. Haftasında son sırada bulunan Karadeniz Ekibi Kardemir Karabükspor'la 11. Randevusuna çıkacak.

Karadeniz ekibi Kardemir Karabükspor'la 11. Randevu

Temsilcimiz TY Elazığspor, 54 yıllık tarihinde İlk kez 2012–2013 Futbol Sezonu’nda Spor Toto Süper Lig’de karşı karşıya geldiği Karadeniz Temsilcisi Kardemir Karabükspor’la 11 kez karşı karşıya gelirken, bir maç ise yaşanan deprem felaketi nedeniyle hükmen sonuçlandı.

Daha öncede 3 kez de kupalarda karşı karşıya gelen Elazığ- Karabük lig rekabetinde; Pazar günkü 11. Randevu öncesinde oynanan 10 maçta rakibine karşı 6 galibiyet alan Elazığspor, 2 maçta berabere kaldı ve 2 müsabakada sahadan mağlup ayrıldı.

Gollerde de temsilcimiz 22-12 üstün durumda. Temsilcimiz TY Elazığspor, son olarak Ligin ilk yarısında deplasmanda karşılaştığı Karadeniz Temsilcisini Cengizhan Akgün (2) ve Muhammed İldiz’in golleriyle 3-1’lik skorla mağlup ederken, Karabükspor’un tek golünü ise Melih Berat Aslan kaydetmişti.

Yarınki maç öncesinde TY Elazığspor, 21 Maç’ta topladığı 21 puanla 2. Lig Kırmızı Grupta 17. Basamak’ta bulunurken, konuk ekip ise -1 puanla 20. ve son sırada yer alıyor.

Şuana kadar sadece 2 beraberliği ve 19 yenilgisi bulunan ve 3 puanı silinen Kardemir Karabükspor dış sahada oynadığı 11 maçta da sadece 1 kez berabere kalırken 5 gol atıp 31 gol yedi.

Bordo Beyazlı takımda, Kardemir Karabükspor maçı öncesi Ömer Faruk sarı kart cezalısı, Cengizhan kadro dışı, İzzet ve Murathan ile Fırat Sefa ise sakatlıklarından dolayı bu karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Tetiş Yapı Elazığspor- Kardemir Karabükspor maçı, 7 şubat pazar günü saat 13.00 de Doğukent stadında oynanacak.