Milletvekili Gürsel Erol'dan İmamoğlu'na teşekkür

CHP Milletvekili Gürsel Erol'un girişimleriyle, Elazığ depreminde yıkılan bir okulun yerine tam donanımlı yeni okul yapma kararı mecliste kabul edildi.

Milletvekili Gürsel Erol'dan İmamoğlu'na teşekkür

24 Ocak 2020’de Elazığ’da meydana gelen 6,8 büyüklüğünde ki depremde birçok okul hasar alarak yıkılmıştı. Hasar alan bazı okulların yapımı tamamlanırken bazılarının yapımı da tüm hızıyla sürüyor.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi de Elazığ’da okul yaptıracağını açıklamıştı. Geçen ay İstanbul Büyükşehir Belediyesinden bir heyet Elazığ'a gelerek CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk ile birlikte incelemelerde bulunmuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında yapılan meclis toplantısında karar oy birliğiyle kabul edildi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,  sosyal medyada hesabında yaptığı açıklamada"Sn. Başkan Ekrem İmamoğlu’nun  önerisiyle verilen ve İBB Meclisinde oy birliği ile kabul edilen Elazığ’a okul yaptırılması kararı nedeniyle Sn. Başkan Ekrem İmamoğlu’na, İBB’deki partilerin Grup Başkanvekillerine Meclis Üyelerine Elazığımız adına teşekkür ederim" diye konuştu.