Elazığ YRP'den ses getiren projeler!

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Elazığ'ı geleceğe taşıyacak olan İmar, İnşa ve İhya projelerini açıkladı.

Sektörel Meslek Siteleri: Değişik meslek gurupların bir araya getirecek siteler oluşturuyoruz.

Glutensiz Kafe ve Fırın: Çölyak hastalarımızın ihtiyacı olan tüm glütensiz ürünlerin üretilip satışının yapılacağı 'Glütensiz Kafe ve Fırın" projemizi hayata geçiriyoruz.

Eşit İşe Eşit Ücretle Mutlu Personel Kaliteli Hizmet: Elazığ Belediyesi'nde Kadrolu, BELPER, EBUAŞ gibi farklı konum ve statüde çalışıp aynı işi yapmalarına rağmen farklı maaşlar alan personller için eşit ve adil ücret sistemi.

Şeffat Belediyecilik: 'Ahlaklı Belediyecilik', vatandaşlara her an hesap verecek. İhaleler, rekabeti açık artırma yöntemiyle yapılacak. Mücbir haller dışında pazarlık ve davetiye usulü ihale yapılmayacak.

Rüşvet alan da veren de melundur tabelasını belediye girişine asıyoruz: Elazığ Belediyesi'nde her türlü işlem hukuka, adalete uygun olarak yapılacak, her türlü ayrımcılık ortadan kaldırılacak. Elazığ Belediyesi'nde hiçbir şekilde yolsuzluk, usulsüzlük ve rüşvete imkân tanınmayacak.

Ahlaklı Belediyecilik: Ahlaklı Belediyecilik ilkesi gereği, yerel yönetimlerde yolsuzluğu, rüşveti ve adam kayırmacılığı engelleyecek bir yönetim anlayışını getiriyoruz. Hizmetlerde rantı değil hakkı önceleyeceğiz.

Haksız zenginleşmeye son veriyoruz: Belediye başkanından en alt birimdeki çalışana kadar haksız zenginleşmeye izin vermeyeceğiz. Elazığ Belediyesi'ni borç ve faiz batağından kurtaracağız.

İsraf ve şatafatı bitiriyoruz: Geliri ve gideri dengeleyecek, israfı sonlandıracak ve lüks şatafatı bitirecek bir yönetim anlayışını getiriyoruz.''

Haberin Başına Dön
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Elazığ Online

Bakmadan Geçme