Elazığ YRP'den ses getiren projeler!

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Elazığ'ı geleceğe taşıyacak olan İmar, İnşa ve İhya projelerini açıkladı.

ÇALIŞANI DA MAĞDUR ETMEYECEĞİZ

Belediyenin tüm personellerinin en düşük maaşı 35 bin olacak diyen Septioğlu; “Değerli konuklar, siz en güzel hizmeti de yapsanız, en önemli projeleri de hayata geçirseniz eğer yönetim anlayışınızda etik değerle ve ahlaki ilkeler yoksa bunun hiç bir anlamı ve önemi yoktur. Öncelikle her adımınızda hak-hukuk, helal haram ve adalet kavramını ilke edinmek zorundasınız. Siz adil ve ahlaklı olursanız hem kasanız dolup taşar hem hizmet edersiniz hem de personelinize en yüksek maaşı verirsiniz. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmayı biliyoruz. Hak olan odur. Har vurup harman savurmayacağız. Ama çalışanı da mağdur etmeyeceğiz. Belediye çalışanlarımız için miktar belirt diyorlar. En düşüğünden tutarak belediyemizin tüm personellerinin en düşük maaşı 35 bin olacak. Burada en adil olanı yapacağız” dedi.

ELAZIĞ'IMIZA DİYORUZ Kİ 3-2-1 VE SÜPER LİG'E ÇIKACAK

Septioğlu, son olarak, “Şuanda 3. Lig'de. Öyle bir konuşuyorlar ki sanki süper ligdeymişiz gibi. Yerimizi de biliriz geleceğimiz yeri de biliriz. Elazığımıza diyoruz ki 3-2-1 ve Süper Lig'e çıkacak. Şehrimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız inşallah. Sizlere sunduğumuz bu projelerimiz bu anlamda bizim yol haritamız olacaktır. Biz söz verdik mi yaparız. Her bir hemşehrimizin sorununu çözüme kavuşturacak, halkımızın yüzünü güldüreceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Elazığ Online

Bakmadan Geçme