Elazığ YRP'den ses getiren projeler!

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Elazığ'ı geleceğe taşıyacak olan İmar, İnşa ve İhya projelerini açıkladı.

GES Projeleri: Belediyemiz bütçesinin en önemli gideri olan enerji bedelini düşürmek amacıyla GES sistemlerini yaygınlaştırıyoruz.

İçme Suyundan Elektrik Üretimi MİKRO HES: ilimize su sağlayan ana şebeke hatları üzerinde kurulacak tribünlerle içme suyundan elektrikli üretimi sağlanarak belediyemizin elektrik giderleri düşürülecek.

Çocuklarımıza Beslenme Desteği: Devlet okullarındaki gelir düzeyi düşük ailelerin çocuklarına beslenme desteği veriyoruz.

Okul Bahçelerini Düzenliyoruz: Çocuklarımızın nezih mekanlarda eğitim ve öğretim görmeleri amacıyla okullarımızın bahçe ve peyzaj düzenlemelerini Elazığ Belediyesi olarak biz yapacağız.

Çocuk Bilim Sanat Merkezi: Bu merkezlerle çocuklarımızın hem yeteneklerini geliştirmeleri hem spor yapmaları hem de eğitim almalarını sağlayacağız.

Şehir ve Medeniye Kütüphanesi: Her okula bir şehir ve medeniyet kütüphanesi kuracağız.

Genç Refah Kart: Müze, sinema, tiyatro gibi kültürel ve sanatsal etkinliklerden ücretsiz yada indirimli faydalanacakları kart uygulaması hayata geçiriyoruz.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Elazığ Online

Bakmadan Geçme