Elazığ YRP'den ses getiren projeler!

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Elazığ'ı geleceğe taşıyacak olan İmar, İnşa ve İhya projelerini açıkladı.

Yeşil Alanları ile Nefes Alan Şehir Elazığ: Doğu Kültür Park, eski terminal binasının bulunduğu alan sosyal ve ticari merkezin yanında yeşil ve park alanları, çok amaçlı salonları ve yürüyüş, bisiklet ve spor tesisleri ile kültür park olarak düzenliyoruz. Doğu Kültür Park şehrimizin cazibe merkezlerinden biri olacak. Şehrin doğusu ile batısı arasında gelişmiş farkının azalmasında katkı sağlayacak.

Doğu Akvaryum ve Doğa Park: Çatalçeşme TOKİ bölgesinde oluşturulacak Doğu Akvaryum ve Doğa Park projesi ile şehrin doğusunda hem yeni bir mesire alanı oluşturulacak. İçerisinde akvaryum, at binme alanı olmak üzere farklı donatı ve aktivite alanlarının bulunduğu bir yaşam merkezi oluşturuyoruz.

Çaydaçıra Mesire Alanı: Çaydaçıra ve Zafran arasında Teknokent kuzeyindeki alan, Fırat Üniversitesi'yle yapılacak protokol ile Çaydaçıra mesire alanı olarak halkın hizmetine sunuyoruz.

Yıldızbağları Mesire Alanı: Eski askeri hastane çevresindeki ormanlık alan içerisinde yürüyüş, bisiklet yolu, kamelyalar, dinlenme alanları ile mesire alanı olarak düzenleyerek mesire alanı olarak hizmete sunuyoruz.

MiniaElazığ: İlimizin tarihi ve turistik eserleri belirli bir ölçekte küçültülerek eski terminal binası alanında yapılacak Kültür Park yerleşkesinde MiniaElazığ projesini uyguluyoruz.

Şehir Bostanı: Bu proje ile çocuklarımız tarımı öğrenecek. Yetişkinler kırsal hayat özlemini giderecek.

İçme Suyu Projesi: Yer altı derin kuyular ve Hamza Bey Barajı'ndan şehre verilen içme suyunun yetersizliğini önlemek amacıyla Keban Baraj Gölü'nden Hamza Bey ana botu hattına en yakın mesafeden ilave su verilecek.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Elazığ Online

Bakmadan Geçme