Elazığ CHP'den iddialı lansman!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, düzenlenen lansman toplantısıyla projelerini açıkladı.

Elazığ CHP'den iddialı lansman!

 

“BELEDİYE HARCAMALARININ DENETİME AÇIK OLMASI VE İLAN”

Belediye harcamalarında acil ihtiyaçlar öncelikli olacak ve israftan kaçınılacak. Harcamaların her platformda şeffaf şekilde kaç liraya mal olduğu halkımızla paylaşılacak. Yıl olarak Elazığ Belediyesi'nin gelir ve gider kalemleri bağımsız bir denetim kuruluşuna inceletilerek inceleme sonucu halkımızla paylaşılacak.

Başkan Duran, konuşmasının sonunda zafere olan inançlarının tam olduğunu vurgulayarak katılım sağlayan herkese teşekkür etti ve sözü Gürsel Erol’a devretti.

Elazığ CHP'den iddialı lansman!

“BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

Proje tanıtım toplantısında konuşan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol “CHP Elazığ’da nereden nereye geldi. Ne yaparlarsa yapsınlar. Elazığ’ın gönlüne toz kondurmadılar. Bize oy veren vermeyen bütün Elazığlılara teşekkürler. CHP Elazığ’ın her köşesinde başı dik geziyor. Seçilemeyen denilen dönemde 2 milletvekili iddiası ortaya koyduk. 2019 yılında ittifaktan dolayı 2 partimizden 2 de İYİ Parti’den Meclis üyesi seçildi. Biz bu seçimi alacağız. Buna güvenin. Elazığ’da gerçekler üzerinde siyaset yaparak ilerlersek Elazığlılar bize oy verir. 74 yıllık tarihinde CHP’li bir yönetim olmadı. Elazığ sosyal belediyecilikle hiç tanışmadı. Biz bir ay önce yapılan seçimlerde 2. Partiysek çalışırsak pek tabi seçimi kazanırız. Vatandaşın neden CHP’ye oy vermesi gerektiğini anlatmalıyız. Yapıcı bir dil kullanmalıyız. Mevcut yönetimi dışında; Elazığ Belediye Başkanlığı bizim dışımızda almaya yakın başka parti yok. Biz bu seçimi ya 5 – 6 bin oyla alacağız ya da 5-6 bin oyla kaybedeceğiz. Ama önce kendimiz kazanacağımıza inanmalı ve bunu vatandaşa anlatmalıyız. Elazığ’ın lobları var. Bunlar gittiği her yerde kendilerine yer bulurlar. Artık arkasında dayısı olmayan bir çaresizlik yaşamayacak. Şimdi de AK Parti’ye saf temiz duygularla oy veren seçmene sesleniyorum. Senin çocuğun işsiz, evine ekmek götürmekte zorlanıyorsun. Ama partidekiler lord gibi yaşıyor. Bu lord gibi yaşayanlara gerekli dersi siz vereceksiniz. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Başına Dön
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10