Elazığ CHP'den iddialı lansman!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, düzenlenen lansman toplantısıyla projelerini açıkladı.

Elazığ CHP'den iddialı lansman!

 

İşte o projeler:

“EMEKLİYE MADDİ YARDIM DESTEĞİ”

Açlık sınırının altında emekli maaşı alan her emekliye her ay belediye bütçesinden düzenli olarak 2.000 TL maddi destek sağlanacak.

“ELAZIĞDA KREŞSİZ MAHALLE BIRAKMAYACAĞIZ”

“Mahallelerdeki nüfus yoğunluğuna göre açılacak kreşlerimizde; çocuklarımızın kendine güvenen, problem çözebilen, yaratıcı, araştırmacı, sosyal ve iletişim becerilerine sahip, saygı, hoşgörülü, etik değerlere bağlı, akademik açıdan donanımlı ve mutlu bireyler olarak yetişmeleri için iyi ve kaliteli bir okul öncesi eğitim hizmeti almaları sağlanacak.”

“ÖĞRENCİ AŞEVLERİ KURULACAK”

“Üniversitede okuyan gençlerimizin beslenme İhtiyaçlarına katkı vermek ve eğitim giderlerinin yükünü biraz hafifletmek amacıyla ücretsiz öğrenci aşevleri açılacak.”

Elazığ CHP'den iddialı lansman!

“HALK SÜT UYGULAMASI İLE SÜT İÇMEYEN ÇOCUK KALMAYACAK”

“Üreticilerin sütlerini değerinde alıp, 3-6 yaş arası çocuklarımıza ücretsiz süt dağıtımı yapacağız.”

“MAHALLE KÜTÜPHANELERİNİN YAYGINLAŞTIRILMASI”

“Modern teknolojinin tüm imkanlarının kullanılacağı kütüphaneler açılarak gençlerimizin bilgiye erişimini kolaylaştıracağız. Kütüphanelerimiz sıradan bir kütüphane olmayıp, çok fonksiyonlu kütüphane olacak.”

“EĞİTİM DESTEK KARTI İLE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KIRTASİYE DESTEĞİ”

Eğitim destek kartıyla ekonomik zorluk yaşayan ailelerimizin çocuklarının kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayarak eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlayacağız.

 

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10