Elazığ CHP'den iddialı lansman!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, düzenlenen lansman toplantısıyla projelerini açıkladı.

Elazığ CHP'den iddialı lansman!

 

“HEDEFİM HER ZAMAN ŞEHRİME HİZMET ETMEK”

Proje tanıtım toplantısında konuşan CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, hem meslek hayatında hem il başkanlığı döneminde hem de başkan adaylığı sürecinde tek amacının Elazığ’a hizmet olduğunu belirterek: ““31 Mart Seçimleri sonrasında Elazığ’da güzel günler göreceğiz. Hep şehri önceledim. Ülkemizin her bir karış toprağı önemli. Ama Elazığlı olmak ayrıcalıklı. En zor dönemlerde çizgisini bozmayan bir şehir. Her daim payına düşene razı olmuş ve mertliğinden taviz vermemiş. Ne güzel Elazığlı olmak ve Elazığ’da yaşamak. Gönülden bağlı olduğumuz şehre hangi hizmetleri getireceğimizi sizlerle paylaşmak istedik. Dün avukat ve il başkanıyken de dün de bugün de belediye başkanı adayıyken hep gayem beni ben yapan şehre hizmet etmek oldu.” şeklinde konuştu.

Elazığ CHP'den iddialı lansman!

“ELAZIĞ BENİM SEVDAM”

Başkan Adayı Duran, “Benim arkamda ajandam yok. Allah nasip ederse 1 Nisan sabahı başkan olursak aziz hemşehrilerime yakışır bir Elazığ bırakmak adına çalışacağız. Elazığ sevdam diye bu yola çıktım. İnsanları bize umut dolu gözlerle baktı. Kendileri sıkıntılarını bize anlattı. Bu şehrin evladıyız. Hangi mahallede ne sıkıntı var. Hepsini biliyoruz. Ayakları yere basan projelerimizle sizlerleyiz. Belediyenin standart yapması gereken zorunlu işleri anlatmayacağım. İnsanları mutlu etmeyi hedefleyen, şehrin standartlarını yükseltecek projelerimiz var.” dedi.

CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Duran, daha sonra Sosyal Belediyecilik çatısı altında hayata geçirecekleri projeleri anlattı.

 

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10