Elazığ CHP'den iddialı lansman!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, düzenlenen lansman toplantısıyla projelerini açıkladı.

Elazığ CHP'den iddialı lansman!

 

“TURİZMİN GELİŞTİRİLMESİ”

“Turizme katkı sağlaması amacıyla uluslararası yaz ve kış festivalleri düzenleyeceğiz. Harput Mahallesi, Keban Baraj Gölü, Hazar Gölü, Hazar Baba Kayak Merkezi, Baskil Kara Leylek Kanyonu, Palu, Arkeoloji ve Etnografya Müzesi, Doğa Sporları, İnanç Turizmi, Kaplıcaları, yöresel musikisi ve zengin mutfak kültürü ile önemli turizm potansiyeline sahip Elazığ'ın Kültür Yolu Festivalleri projesi kapsamına alınmasını sağlayacağız.”

“TAZİYE EVLERİNDE YEMEK İKRAMINDA BULUNULMASI”

“Elazığ Belediyesi olarak, İlimizin her noktasında iyi günde ve kötü günde vatandaşlarımızın yanında olacağız. Vefat edenlerin yakınlarına destek olmak için ilk günkü taziye yemeğini belediye olarak biz vereceğiz.”

Elazığ CHP'den iddialı lansman!

“TOKİ MAHALLELERİNDE TİCARİ ALANLARIN ARTIRILMASI”

“Deprem sonrası inşa edilen TOKİ konutlarının bulunduğu mahallelerde nüfus yoğunluğuna göre bölge halkının ihtiyaçlarına kolay ulaşabilmesi ve hak ettikleri hizmeti alabilmeleri için ticari alanları artıracağız.”

“YAPILACAK İHALELERİN ŞEFFAFLIĞI”

İhale süreçleri şeffaf ve konusunda uzman personeller tarafından yönetilecek. Her katılımcının ihalelerde eşit şartlarda yarışması sağlanacak ve ihaleler canlı yayında gerçekleştirilecek.

 

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10