Elazığ YRP'den ses getiren projeler!

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Elazığ'ı geleceğe taşıyacak olan İmar, İnşa ve İhya projelerini açıkladı.

Elazığ YRP'den ses getiren projeler!

Yaşlılarımıza Destek Olacağız: Yaşlılığa bağlı hastalılar yaşayan, yanında kimse olmayan 65  ve üstü büyüklerimizin evladı biz olacağız. Elazığ sınırları içerisinde kapısı çalınmayan yaşlımız kalmayacak. Hepsi kendi anamız babamız gibi bizden hizmet alacak.

Yaşlılara Kira Desteği: Emekli aylığından başka geliri olmayan mülk veya arsası bulunmayan yaşlılarımızı hayat pahalılığı karşısında yalnız bırakmayacağız. Kirada oturan yaşlılara kira desteği vereceğiz.

Yaşlılar Çay Evi: Emekli ve yaşlılarımızın ücretsiz çay, kahve içebilecekleri çay evlerini mahallerde kuracağız.

Yaşlıların evini biz temizleyeceğiz: Yalnız yaşayan 65 yaş ve üstü büyüklerimizin evlerini ihtiyaç duymaları halinde biz temizleyeceğiz. Belediyemizin temizlik ekipleri yalnız evleri temizlemekle kalmayacak, bakıma ihtiyacı olan evlerin eksiklerini de tespit edecek.

Refah Kart: Gelir düzeyi düşük yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza refah kart ile destek olacağız. Bu kart ile vatandaşlarımız yerel marketlerden veya mahalle bakkallarından ihtiyaç duyduğu ürünü alabilecek.

Esnafımızı Destekliyoruz: Girişimcilik eğitimi sunarak küçük işletme sahiplerine yardımcı olacak ve girişimcilere bir yıl geri ödemesiz faizsiz kredi veriyoruz. Ekonomik zorluklar nedeniyle işletmesini kapatmak zorunda kalan esnaflara ikinci şans sunacak ve faizsiz kredi sağlayacağız.

Köfteciler Sokağı Cephe Giydirme Restorasyon Çalışması: İlimizin marka değeri olan Köfteciler Sokağımızın cazibesini artırmak amacıyla iş yerlerinin cephe giydirmesi ve restorasyon çalışmasını başlatıyoruz.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11