Elazığ YRP'den ses getiren projeler!

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Elazığ'ı geleceğe taşıyacak olan İmar, İnşa ve İhya projelerini açıkladı.

Elazığ YRP'den ses getiren projeler!

ŞEHRİMİZ ÇOK KISA BİR SÜRE İÇERİSİNDE AYAĞA KALKACAK

Şehrimizi refaha, hemşerilerimizi huzura kavuşturacak olan ve 'ahlaklı belediyecilik' ilkemiz doğrultusunda hazırladığımız projeleri 11 temel başlık altında sizlere sunuyoruz diyen Septioğlu; “31 Mart seçimlerinde Elazığ'dan yanacak ışık inşallah tüm Türkiye'yi aydınlatacaktır. Az önce ifade ettiğim gibi şehrimizi bu kötü ve çürümüş yönetim anlayışından kurtararak ahlaklı belediyecilik anlayışı ile yöneteceğiz. Ahlaklı belediyecilik, Elazığ'ın özlem duyduğu, hasret kaldığı belediye yönetimi demektir. Her zaman diyoruz ki, ahlak yoksa şehirler de yok olur. Biz de rant  ve şatafat değil, hizmet ve samimiyet olacak. Elazığ belediyesinde uygulayacağımız ve hayata geçireceğimiz projelerimiz ile şehrimiz çok kısa bir süre içerisinde ayağa kalkacak.” diye kaydetti.

ŞEHRİMİZİN EN ÖNEMLİ SORUNLARINDAN BİRİ DE ŞEHİR İÇİ TRAFİK YOĞUNLUĞU VE ULAŞIM

Elazığ’ın deprem bölgesinde olduğunu vurgulayan Septioğlu, “Yaşadığımız 2020 ve 2023 depremleri sonucu şehrimiz önemli bir yıkım yaşadı. Ancak bu binaların dönüşümü noktasında adım atılmadı. Bizler ‘depreme dirençli şehir Elazığ’ başlığı altında gerçekleştireceğimiz çalışmalarla şehrimizi kısa sürede yeniden ayağa kaldıracak adımları atacağız. Şehrimizin en önemli sorunlarından biri de şehir içi trafik yoğunluğu ve ulaşım. Bu sorunu hayata geçireceğimiz üst ve alt geçitlerle çözecek ve kesintisiz trafik akışı sağlayacak projeler hazırladık.” dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN DEĞER BULDUĞU ŞEHİR “ELAZIĞ” DİYORUZ

Septioğlu, “Özellikle yaz aylarında yaşanan su kesintileri de gösteriyor ki bugüne kadar bu alanda yapılan çalışmalara yenilerini eklemek gerekiyor. Bununla birlikte suya ulaşımda yaşanan yüksek enerji maliyetlerini de aşağıya çeken projelerimiz var. Bizler her yaştan insanımızın huzur ve mutluluğunu düşünüyoruz. Herkesin mutlu olduğu bir şehir için önce ‘Çocuklarımızın değer bulduğu şehir Elazığ’ diyoruz. Çocukları unutmayan bu abiniz gençleri unutur mu? Elbette unutmadı.”dedi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11