Elazığ YRP'den ses getiren projeler!

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Elazığ'ı geleceğe taşıyacak olan İmar, İnşa ve İhya projelerini açıkladı.

Elazığ YRP'den ses getiren projeler!

İŞTE SEPTİOĞLU’NUN PROJELERİ;

Yerinde Dönüşüm Kentsel Dönüşüm: Sarayatik, Rüstempaşa, Sanayi, Mustafapaşa ve Kırklar mahallesi gibi mahallerimiz Nailbey, Kültür ve Rızaiye mahallesinde hızlı bir şekilde kentsel dönüşüm çalışmaları başlatıyoruz.

İmar Planlamaları: Zafran ,Yıldızbağları, Esentepe ve Fevzi Çakmak Mahalleleri olmak üzere zemini sağlam ve şehre nazır mahallerimize yönelik yeni imar planlarıyla bu bölgelerin cazibeleri artırıyoruz.

Yeni Mezarlık Alanları: Şehrin güney bölgesinde yeni mezarlık alanları oluşturuyoruz.

Şehir İçi Alt ve Üst Geçitler: Hazardağlı Kavşağı’nda hiçbir trafik ışığı beklemenin olmadığı, araç trafiğinin sürekli akacağı yoncalı kavşak düzenlemesi yapıyoruz.  Tofaş, eski sebze hali ve  yeşilkent kavşağında yapacağımız alt geçit ve katlı kavşak düzenlemeleriyle trafiği çile olmaktan çıkartıyoruz.

Şehir İçi Ulaşım Yolları: Zübeyde Hanım Caddesi’nin trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla Yahya Kemal Bulvarı Atatük Lisesi güzergâhından başlayıp İmar planında var olan yolun açılarak büyük bir kısmı yüzeyden az bir kısmı ise tüp geçit olarak Çaydaçıra Kavşağı’na bağlıyoruz.  Bununla birlikte çok sayıda alternatif yollar açıyoruz. 

Batı İmar Yolu: Çaydaçıra ve Şahin Kaya mahallerini, Keban yolu ve Sarıçubuk’tan geçerek Baskil yoluna bağlayan Batı İmar Yolunu hayata geçiriyoruz.

Katlı Otoparklar: Şehrimizin farklı noktalarında yeraltı ve katlı otopark projeleri ile otopark projelerini çözüme kavuşturuyoruz.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11