Elazığ YRP'den ses getiren projeler!

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Elazığ'ı geleceğe taşıyacak olan İmar, İnşa ve İhya projelerini açıkladı.

Elazığ YRP'den ses getiren projeler!

ELAZIĞ, MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ ÖZLEDİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah İl Başkanı Ömer Ateş, “Elazığ’ın ve sizlerin milli görüş belediyeciliğini özlediğiniz biliyoruz. Gücü değil, hakkı ve haklıyı üstün tutan bir yönetim anlayışını özlediğiniz biliyoruz. Rüşvetin, iltimasın ve adamcılığın olmadığı bir belediyeyi özlediğiniz biliyoruz. Belediyenin imkân eve kaynaklarını aileye, yakın çevreye ve yandaşa değil halka hizmete dönüştüğü bir belediyeyi herkes gibi ben de özledim. Borç batağında olmayan, elektrik parasını ödemek için bile yüksek faizle kredi çeken ve borç üstüne borç yapan bir belediyenin halka hizmete takatinin kalmadığını hepimiz görüyor ve biliyoruz” dedi.

BİZ BABADAN BÖYLE GÖRDÜK

Elazığ'a hizmet etmenin en büyük gayesi olduğunu vurgulayan Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “İnsanımızın yüzünü güldürmek, derdine derman olmak ömrüm boyunca en büyük gayem olmuştur. Biz insanımıza hizmet edince huzur bulur, bir kardeşimizin sorununu çözünce rahat uyuruz. Çünkü biz babadan böyle gördük. Bizim hizmet anlayışımızın temelinde insan vardır, hemşerilerimiz vardır. Rahmetli Erbakan hocamızın ifade ettiği gibi belediye başkanı olarak gerektiğinde fakirin çuvalını taşımayı şeref biliriz. Biz bu şehre olan sevdamızla, insanımıza olan muhabbetimizle fakirin çuvalını da taşırız, yoksulun ekmeğini de taşırız, bu şehrin tüm yükünü de taşırız. Bu ağabeyiniz, bu kardeşiniz şehrimize hizmet etmek için yollara düştüyse elbette bunun sebepleri var” şeklinde konuştu. 

ELAZIĞ ESKİ KİMLİĞİNİ KAYBETMİŞ, YENİDEN İHYA OLMAK İSTİYOR

Septioğlu,sözlerine şöyle devam etti: “Bu sebepleri birazdan sizlere birkaç husus ile açıklayacağım. Öncelikle temel düşüncemizin Elazığ'ın sahipsizliğine, çaresizliğine, kötü gidişine son vermek olduğunu ifade etmek isterim. Elazığ belediye başkanı adayı olarak karşınızda isem elbette bunun çeşitli nedenleri vardır. Belediye borç ve faiz batağına düşmüş, borcunu dahi açıklayamıyor. Elektrik borcunu ödemek için bile kredi çekiyor. Depremden yıkılan mahallelerimiz yeniden imar edecek bir sahip bekliyor. Elazığ eski kimliğini kaybetmiş, yeniden ihya olmak istiyor. Ulaşım sorunu çileye dönmüş, çözecek bir başkan arıyor. Yollarımız çukurdan geçilmiyor, kaldırımlar kırıktan yürünmüyor. İnsanlarımız sosyal yardım alamıyor, fakirimiz karnını doyuramıyor. Gençlerimiz şehre umudunu kaybetmiş, bir çıkış yolu arıyor.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11