Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın Elazığ'a adeta çağ atlatacak, 40 stratejik proje ve 10 tane de tamamlayıcı projeyi detayları ile aktardı.

Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

SOSYAL BELEDİYECİLİKTEN TAVİZ YOK!

Sosyal belediyecilikten taviz vermeyeceklerini aktaran Belediye Başkan Adayı Akın; “BELEDİYE AŞEVİ Projesiyle de hem her gün vatandaşlarımıza ikramlarımız olacak hem de dar gelirli vatandaşlarımız a ücretsiz bir şekilde günlük yemek çıkaracağız” dedi.

“ELAZIĞ’IN TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK ÖNEMLİ ADIMLAR ATACAĞIZ”

Trafiğe yönelikte son derece faydalı projeler hazırladıklarının notunu düşen Belediye Başkan Adayı Akın; “Alt Geçit ve Üst Geçitlerin Tespiti Ve İnşası Projesiyle Elazığ’ın artan nüfusunun karşısında, yaşadığımız trafik problemini çözmek için, ana arterlerde alt geçit ve üst geçit sayılarını arttıracağız. Ayrıca Trafik Yoğunluğu İçin Akıllı Otomasyon ve İzleme Sistemi Projesini de hayata geçirerek; Elazığ’da yaşanan trafik problemini aşmak için, hem havadan hem de karadan trafik durumunu izlemek suretiyle Trafik Yoğunluğu Algılayıcı Sensörler vasıtasıyla Akıllı Yönlendirmeler yapacak Otomasyon Sistemi Kurulacak. Bire de Elazığ’da asfaltı olmayan ve yetersiz gelen tüm yolların asfaltı yapılacak, yeni yerleşim alanlarının yol yapım çalışmaları tamamlanacak” diyerek önemli projelerinin ayrıntılarını aktardı.

“ASLA HALKTAN KOPUK BİR YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ OLMAYACAK”

Halkla içi içe olmaktan asla ödün vermeyeceğini de kaydeden Belediye Başkan Adayı Akın; “Belediye Başkanı Halkla Buluşma Günü ile de hemşehrilerimiz ile iletişimimizi daha bir güçlendirecek ve onların sorunlarını dinlemek amacıyla, belediye başkanı halk buluşma günü düzenli olarak organize edilecek” ifadelerini kullandı.

AKIN, ELAZIĞLILARIN SEVDASI; ELAZIĞSPOR’U DA UNUTMADI

Elazığspor’a ve taraftarlara belediye desteği sağlayacaklarını da belirten Belediye Başkan Adayı Akın; 
“Elazığspor'a veTaraftara Belediye Desteği Projesiyle;  Elazığspor'u Süper lige taşımak için hem takıma hem de taraftara süreklilik arz eden projelerle destek olacağız” diyerek Elazığlıların sevdası Elazığspor’u da es geçmedi.

AKIN’IN YENİ EVLİLERİ DE SEVİNDİRECEK PROJELERİ SÖZ KONUSU

Belediye Başkan Adayı Akın’ın bu stratejik projeler haricinde hayata geçirmek istediği diğer projeleri de “Yeni evlilere 1 yıl bedava ulaşım ve su verilecek. Bisiklet yolları ve yürüyüş yolları yapılacak. Tarihi Şıra Meydanı restore edilecek. Taziye evlerine ücretsiz personel desteği sağlanacak. Otobüs sefer sayıları ve duraklar arttırılacak. Yeni yerleşim alanlarına çeşme yapılacak. Belediye personel maaşları iyileştirilecek ve yeni TOKİ yerleşimlerine pazar yeri, camii, market, eczane vb sosyal donatılar yapılacak” şeklinde şekillendi. 

Haberin Başına Dön
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10