Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın Elazığ'a adeta çağ atlatacak, 40 stratejik proje ve 10 tane de tamamlayıcı projeyi detayları ile aktardı.

Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

AKIN’IN DOĞAYI DÜŞÜNEN ÇOK SAYIDA PROJESİ VAR!

Doğayı düşünen bir takım projeleri olduğunu da kaydeden Belediye Başkan Adayı Akın; “Pet Şişe Geri Dönüşüm Ödeme Sistemi sayesinde doğayı korumak ve bu bilinci geliştirmek için, atık pet şişelerin karşılığında ödeme yapan otomatları kuracağız” dedi.

“HEM SIRA BEKLEMEDEN HEM DE ÜCRET ÖDEMEDEN VATANDAŞ SAĞLIK HİZMETİ ALABİLECEK”

Sağlığa yönelik projelerinin olduğunu da kamuoyu ile paylaşan Belediye Başkan Adayı Akın; “Belediye Sağlık ve Görüntüleme Merkezi ile Elazığ’da uzun randevu süreleri verilen MR-Ultrason vb görüntüleme hizmetleri ücretsiz bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetinde olacak” dedi.

“ELAZIĞ’A ÖZGÜ YÖRESEL YEMEKLERİ YİYEBİLECEĞİNİZ NOKTALAR OLACAK”

Belediye Yöresel Yemek Restaurantları  projesi olduğunu da kaydeden Belediye Başkan Adayı Akın; “Elazığ’a özgü yöresel yemekleri yaşatmak ve tanıtmak amacıyla çeşitli noktalara, sadece yöresel yemek sunulan restaurantlar inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“BÖLGEDE OLMAYAN HAYVANAT BAHÇESİNİ ELAZIĞ’A KURACAĞIZ”

Hayvanat Bahçesi ve Botanik Park Projesinin varlığına da dikkat çeken Belediye Başkan Adayı Akın; “Elazığ’ı turizm alanında çekim merkezi haline getirmek, Elazığ’a ziyaretçi çekmek ve bu vesileyle ilimizin ticaretini arttırmak için bölgede bulunmayan hayvanat bahçesini Elazığ'a kuracağız” dedi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10