Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın Elazığ'a adeta çağ atlatacak, 40 stratejik proje ve 10 tane de tamamlayıcı projeyi detayları ile aktardı.

Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

“SAĞLIKLI ATA TOHUMLARINI ÜRETİP, BUNLARI DA ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE ÜRETEN ELLERE VERECEĞİZ”

Tarımsal faaliyetlerin de es geçilmemesi gerektiğine işaret eden Belediye Başkan Adayı Akın; “Ata Tohumları Üretim Merkezi Projesiyle; hemşehrilerimizin köylerinde bahçelerinde ekebilecekleri genetiği ile oynanmamış, sağlıklı ata tohumlarını üretip ücretsiz olarak dağıtımını yapacağız” dedi.

“ELAZIĞ’IN GEREK YAZ GEREKSE DE KIŞ TURİZMİNE KATKI SUNULACAK!”

Elazığ’ın turizmine yönelik projelerinin de notunu düşen Belediye Başkan Adayı Akın; “Hazar Gölü Yazlık ve Kışlık Tesisler projesiyle; yaz ve kış turizmini geliştirmek, Hazar gölünde turizm cazibe merkezi oluşturmak için göl kıyısına tam teşekküllü, turistik yapılar inşa edilecek”  dedi.

“DEZAVANTAJLI GRUPLARIN DA HAYATINA DOKUNAN ADIMLAR ATILACAK”

Dezavantajlı gruplardan biri olan engellilerin de hayatın tam olarak içinde olmasını sağlayacak güzel projeleri olduğunu ifade eden Belediye Başkan Adayı Akın; “Engelli Araç Bakım Onarım Atölyesi ile de 
engelli hemşehrilerimizin protez ve araçlarının mümkün olan tamiri bu merkezde kayıt altına alınarak ücretsiz olarak yapılacaktır” dedi. Engellilere yönelik tek projelerinin bu olmadığını aktaran Akın; Engelli İstihdam ve Topluma Kazandırma Merkezleri Projesiyle de engelli hemşehrilerimize iş verilecek ve bu vatandaşlarımız özel servisle alınıp, tekrar evlerine ulaştırılarak, sosyal hayata kazandırılmaya çalışacak” şeklinde konuştu.

“AKILLI KENTLER İNŞA EDECEĞİZ”

Kent sorunlarını en aza indirmek adına da verimli bir takım projeleri olduğunu ifade eden Belediye Başkan Adayı Akın; “Kent nüfusunun ortaya çıkardığı sorunları çözmek için Akıllı Kent Sistemi ve Otomasyonu sistemini kuracağız” dedi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10