Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın Elazığ'a adeta çağ atlatacak, 40 stratejik proje ve 10 tane de tamamlayıcı projeyi detayları ile aktardı.

Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

“DOĞUKENT- HİLALKENT TRAMWAY HATTI İLE ŞEHRİ BİR UÇTAN BİR UCA BAĞLAYACAĞIZ”

Şehir içi ulaşımı rahatlatacak projelerine ilişkin bir takım açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Adayı Akın; “Doğukent ve Hilalkent Tramway Hattı projesiyle Elazığ'ı bir uçtan diğer uca bağlayacak ucuz, sessiz ve hızlı tramvay hattı ile şehirde ulaşımda büyük bir kolaylık ve güvenlik sağlayacağız. Diğer taraftan mahallelerimizin sosyo-ekonomik yapısını biri birine bağlamış olacağız. Enerjisini güneşten alacak bu sistem maliyeti çok düşük ve kesintisiz ulaşıma, toplu taşımaya rağbeti attırıp şehrimizdeki trafik sorununa kökten çözüm üretmiş olacağız” dedi.

“GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ PROJESİ HEM ÇEVRE DOSTU OLACAK HEM DE YILDA 350 MİLYON TL GELİR SAĞLAYACAK”

Yenilenebilir enerji imkânlarından da faydalanılması gerektiğinin notunu düşen Belediye Başkan Adayı Akın; “70 MW Güneş Enerjisi Santrali Projesiyle; hem doğayı koruyacak hem de belediye gelir kaynaklarını destekleyeceğiz.  Yılda 350 milyon TL gelir sağlayacak 70 MW’lık Güneş Enerjisi Santrali Projesi hayata geçirildiği an. Aynı zamanda belediyemizin tüm yatırımlarına finans desteği sağlayacak” dedi.

“KAYNAK SU FABRİKASI KURULACAK, ELAZIĞ’IN SUYU DÜNYA PAZARINA AÇILACAK”

Elazığ’ın sahip olduğu kaynakların Elazığ’a katma değer sunması adına harekete geçeceklerini de aktaran Belediye Başkan Adayı Akın; “Memleketimizin suyu dünya ölçeğinde son derece kaliteli kaynak suyunu işleyecek ve bu suyun sadece ilimizde değil tüm Türkiye'de ve Dünya'da "Elazığ Kaynak Suyu markası ile tanıtılması ve satılması için Kaynak Suyu Fabrikası kurulacak. Bu tesiste paketlenen Kaynak suyumuz tüm şehirlerde ve Dünyanın çeşitli Ülkelerinde bayilik verilerek satılacaktır” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10