Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın Elazığ'a adeta çağ atlatacak, 40 stratejik proje ve 10 tane de tamamlayıcı projeyi detayları ile aktardı.

Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

KÜÇÜK ESNAF UNUTULMADI VE ONLAR İÇİN DE ESNAF TİCARET SİTESİ OLUŞTURULACAK!

Küçük esnafı düşünen de bir takım projeleri olduğunun notunu düşen Belediye Başkan Adayı Akın; “Esnaf Ticaret Sitesi oluşturarak;  küçük esnaflarımızın depremden sonra yaşadığı dükkân bulma sorununu çözmek ve ticaretlerinin devamını teminat altına almak için esnaf ticaret siteleri kuracağız” dedi.

“ŞEHRİN KÜLTÜREL VE SOSYAL ALANLARINA DA SANAT VE ETKİNLİK PLATOSU İLE DOKUNULACAK”

Sanat ve Etkinlik Platosu ile de şehrin kültürel ve sosyal hayatına dokunmak istediklerinin notunu düşen Belediye Başkan Adayı Akın; “Şehrimizde sanatsal etkinlik alanı bulunmadığı için şehrimizin yetiştirdiği gazeteci, yazar, ressam, sanatçı ve sinemacılar için Sanat ve Etkinlik Platosu'nu kuracağız” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYE MİSAFİRHANESİ İLE ELAZIĞ’DA HEM KONFORLU HEM DE UYGUN KONAKLAYABİLİRSİNİZ”

Elazığ’a gelenlerin Elazığ’da uygun ve kaliteli koşullarda konaklayabilmesi için Belediye Misafirhanesi Projeleri olduğunu da aktaran Belediye Başkan Adayı Akın; “Belediye konuk evi yapılarak şehrimizde ağırlanacak konukların hem düşük maliyetle hem de daha kaliteli ağırlanmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

“SOKAK SATICILARI VE İŞPORTACILAR HEM KAYIT ALTINDA OLACAK HEM DE RAHAT BİR ORTAMDA HİZMET VERECEK”

Sokak satıcılarının kayıt altına alınarak onların da daha rahat bir ortamda çalışmasını sağlayacak bir takım projeleri olduğunu da ifade eden Belediye Başkan Adayı Akın; “Boyacı ve İşportacı Faaliyet Noktalarını da hayata geçirerek;  sokak satıcılarını ve işportacılarını kayıt altına alacak ve yaz kış özel hazırlanmış kaliteli bir ortamda onların da hizmet vermelerini sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10