Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın Elazığ'a adeta çağ atlatacak, 40 stratejik proje ve 10 tane de tamamlayıcı projeyi detayları ile aktardı.

Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

“HALK EKMEK FABRİKASI KURULACAK VE HER MAHALLEYE EN AZ BİR TANE HALK EKMEK BÜFESİ KONULACAK”

Elazığlıların özlemle beklediği hem kaliteli hem ucuza ekmek tüketme isteklerine de projeleriyle cevap vermek istediklerini aktaran Belediye Başkan Adayı Akın; “Kaliteli ve ucuz ekmeğe halkımızın kolayca Ulaşabilmesi için Halk Ekmek Fabrikası kurulacak ve ekmek ucuza satılacaktır. Her mahalleye en az bir tane halk ekmek büfesi konulacaktır” dedi.

“HARPUT TELEFERİK HATTI İLE HEM ULAŞIMA HEM DE TURİZME HİZMET EDİLECEK”

Harput Teleferik Hattı Projesine de açıklık getiren Belediye Başkan Adayı Akın; “ Elazığ ve Harput'u teleferikle birbirine bağlayarak tarihi bir mekân olan Harput'un cazibesini arttıracağız. Ulaşım kolaylığının yanı sıra kentimize farklı bir hava katarak turistik ziyaretleri arttırmış olacağız” şeklinde projenin detaylarını aktardı.

“İSTİHDAMA KATKI SUNANLARA GEREKLİ KOLAYLIK SAĞLANACAK!”

Üreten ellerin ve iş dünyasının da ihmal edilmeyeceğinin notunu düşen Belediye Başkan Adayı Akın; “Orta Ölçekli İmalatçılar Sanayi Sitesi Projesiyle de ülkemiz ve şehrimizdeki yatırımcılara hedeflenen şartlarda personel çalıştırılması dahilinde; kira, elektrik, su vb. gibi giderlerden ücret almadan, sanayi siteleri teslim edilecek. Böylelikle şehrimizdeki işsizlik problemine çözüm üretilmiş olunacaktır”  dedi.

“YÖRESEL LEZZETLERİMİZ DE KENTE KATMA DEĞER SUNACAK”

Elazığ’ın sahip olduğu değerlerin daha fazla gün yüzüne çıkması adına da bir hayli projeleri olduğunu aktaran Belediye Başkan Adayı Akın; “Elazığ’ımızın çeşitli bölgelerinde üretilen yöresel ürünlerimiz, gıda mühendislerinin denetiminde ve profesyonel üretim hatlarıyla paketlenip, kurulacak olan yöresel ürün marketleri vasıtasıyla satışa sunulacaktır” dedi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10