Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın Elazığ'a adeta çağ atlatacak, 40 stratejik proje ve 10 tane de tamamlayıcı projeyi detayları ile aktardı.

Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

“EMEKLİ VE YAŞLI EVİ İNŞA EDİLECEK!”

Emeklilerin ve yaşlı vatandaşların da hayatına dokunacaklarının notunu düşen Belediye Başkan Adayı Akın; “Emekli ve yaşlı vatandaşlarımızın hem kaliteli vakit geçireceği hem de birikimlerini ve tecrübelerini yeni nesillere aktarabilecekleri verimli ortamlardan oluşan Emekli Evi inşa edilecektir” dedi.

“DAR GELİRLİ ÖĞRENCİLER İÇİN YURT İNŞA EDİLECEK”

Elazığ’a gelen öğrencilerin barınma sorunu yaşamaması adına da son derece güzel bir projeleri olduğunu aktaran Belediye Başkan Adayı Akın; “Belediye Öğrenci Yurdu Projesiyle de ilçe ve beldelerimizden şehir merkezine eğitim için gelen dar gelirli öğrencilerimize yurt inşa edilecektir” dedi.

“SÜRDÜLEBİLİR SU KAYNAĞI YATIRIMI YAPACAĞIZ”

Su gibi önemli kaynakların sürdürülebilir olması için de bir takım projeleri olduğunu ifade eden Belediye Başkan Adayı Akın; “Elazığ'a Su Getirme Projesi ile Dünyamızın önümüzdeki yıllarda susuzluk tehlikesi ile karşı karşıya olduğu gerçeğinin bilinciyle, ilimize sürdürülebilir bir kaynaktan su temini için yatırımlar yapacağız” dedi.

“HARPUT’TA DAĞ EVLERİ İNŞA EDİLECEK”

Harput turizmini canlandırmak adına hareket edileceğinin notunu düşen Belediye Başkan Adayı Akın; “Harput Dağ Evleri oluşturarak; Tarihi Harput Mahallesinde yaz ve kış turizmini arttırmak için konaklama ve turizm ihtiyacını karşılayacak, kültürel yapıya uygun dağ evleri inşa ederek turizme kazandıracağız” dedi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10