Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın Elazığ'a adeta çağ atlatacak, 40 stratejik proje ve 10 tane de tamamlayıcı projeyi detayları ile aktardı.

Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

MAHALLELİLERİN DE TÜM SOSYAL VE KÜLTÜREL ALANLARI DÜŞÜNÜLECEK

Sosyal ve kültürel imkânların da insanlara ulaştırılması gerektiğinin altını çizen Belediye Başkan Adayı Akın; “Mahalle Kültür Merkezleri ve Havuzları projesiyle de Mahalle sakinlerinin tüm sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, her mahalleye Mahalle Kültür Merkezleri inşa edeceğiz” dedi.

“VATANDAŞ BÜYÜK BİR KÜTÜPHANEYE VE TABİAT PARKINA DA KAVUŞACAK”

Merkezi Park ve Büyük Kütüphane Projesine de değinen Belediye Başkan Adayı Akın; “Tabiat parkı ve ormanlık alan içinde dev bir kütüphane ile halkımızın kullanacağı şehir içinde özel bir park inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYE İSTİHDAM MERKEZİ İLE İSTİHDAMA BİZZAT ARACILIK EDECEĞİZ”

Son zamanların en ciddi sorunlarından biri olan ara eleman ve çırak bulamama sorununa yönelikte bir Belediye İstihdam Merkezi Projesini hayata geçireceklerini ifade eden Belediye Başkan Adayı Akın; “Belediye İstihdam Merkezi sayesinde; sanayicilerimizin ve esnaflarımızın ara eleman yetiştirme ve bulma konusundaki problemlerini çözmek için nitelikli eleman yetiştirerek istihdama bizzat aracılık edeceğiz” dedi.

“TOPLU VE KALABALIK ALANLARDA WC VE ÇOCUK BAKIM KABİNLERİ OLUŞTURACAĞIZ”

Toplu ve kalabalık alanlar olan Pazar ve Meydanlara; WC - Çocuk Bakım Kabini inşa edeceklerini de belirten Belediye Başkan Adayı Akın; “ Toplu alanlarda hemşehrilerimizin günlük ihtiyaçlarını karşılayabileceği kabinler ve çocuk bakım alanları inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10