Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın Elazığ'a adeta çağ atlatacak, 40 stratejik proje ve 10 tane de tamamlayıcı projeyi detayları ile aktardı.

Saadet Partisi Başkan Adayı Akın projelerini paylaştı!

“GELECEĞİN BİLİM ADAMLARI ELAZIĞ’DAN ÇIKMALI!”

Yeni neslin çağın gereklerinin dışında kalmaması adına da bir takım projeleri olduğunu kaydeden Belediye Başkan Adayı Akın; “Harput Uzay Gözlem ve Bilim Evi projesiyle de hedefimiz; illimizi bilim, sosyal ve kültürel alanda bir cazibe merkezi yapmak ve gençlerin faydalı alanlarda yetişmelerini teşvik etmektir. İlimizde kurulacak uzay gözlemevi ile geleceğin bilim adamlarının şehrimizden çıkmasını sağlayacağız” dedi.

SEBZE HALİ ESNAFI DA UNUTULMADI

Sebze hali esnafını düşünen bir uygulamaları olduğunu da vurgulayan Belediye Başkan Adayı Akın; “Sebze haline gelen sebzelerin sıcak mevsimlerde tazeliğini koruması için Soğuk Hava Deposu kuracağız” diyerek sebze hali esnafının da unutulmadığını belirtti.

KURAKLIK TEHLİKESİNİ DE ÖNLEYİCİ PROJELER VAR!

Kuraklık tehlikesini önleyecek projeleri olduğunu da kaydeden Belediye Başkan Adayı Akın, “Yağmur Suyu Toplama ve Depolama Sistemi ile de kuraklık tehlikesi ve sel baskınlarına önlem amacıyla yağmur sularının toplanıp tekrar kullanımını sağlayacak tesisler kuracağız” dedi.

“YENİ TAKSİ DURAKLARI KAZANDIRACAĞIZ”

Taksi duraklarının olmadığı alanların olduğuna da dikkat çeken Belediye Başkan Adayı Akın; “Taksi durakları olmayan yerlerde hem emektar taksicilerimize hem de hemşehrilerimize layık taksi durakları yapacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10